liebster awardFor godt 1½ måned siden var jeg så heldig, at jeg blev nomineret til en Liebster Award af søde Sanne fra bloggen DanskiTyrkiet.dkJeg blev noget chokeret, for jeg var kun et par uger inden faldet over hendes blog i min søgen efter andre blogs om Tyrkiet, og så havde hun tilsyneladende også fundet mig, og syntes ligefrem, at jeg skulle have en nominering (kan man være heldig at vinde en pris??) !! Waauw …. Dansk i Tyrkiet er en rigtig fed blog, hvor Sanne skriver om livet i Alanya og har fokus på de mange kulturelle forskelle og udfordringer, der er ved at bo i et andet land. Hun stiller virkelig mange gode spørgsmål, så det er altid berigende og tankevækkende at læse hendes blog.

Jeg er selv en ret ny blogger (i denne omgang – har for flere år siden haft en blog om indretning af børneværelser http://www.minimums.blogspot.dk). Så det her med awards osv. er ret vildt – tænk at blogs er så hypede i dag! Fedt. Men hvor er det bare en fed måde at hjælpe hinanden på, så man kan få øjnene op for nye, mindre blogs, der endnu ikke har så mange læsere.Jeg er i hvert fald super glad for det og meget beæret.

Regler for Liebster Award

Der følger et sæt regler med sådan en Liebster Award og derfor har det taget mig lidt ekstra tid at skrive dette indlæg. For nøj hvor er der meget der skal svares på 🙂 Men en sjov og anderledes opgave.

  1. Man skal takke bloggeren, der har nomineret dig
  2. Liebster Award-logoet skal vises på din blog.
  3. Man skal besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren, der nominerer dig.
  4. Skrive 11 selvvalgte facts om dig selv.
  5. Nominer 11 blogs, der har under 1000 følgere.
  6. Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede bloggere skal svare på.

Sanne fra danskityrkiet havde spurgt om følgende:

1: Hvad tænkte du som det første på, da du stod op i morges? Tjooo, at jeg skulle ned og lufte vores lille nye hundehvalp, fordi hun kaldte på os. Og så skulle jeg lige nå at arbejde på denne artikel, inden jeg skal til bryllup om et par timer.

2: Hvad er din livret? Faktisk ingentig, for jeg er et rigtigt madøre, så jeg spiser gerne det hele. Men alt med patlican – Aubergine er klart at foretrække.

3: Hvorfor startede du med at blogge? Fordi jeg ikke kunne lade vær! Jeg har åbenbart altid meget på hjertet, og så var/er jeg ret så ked af, at de fleste nordiske turister forbinder Tyrkiet med enten Alanya,Side, Marmaris eller Bodrum. Hvorfor ikke Antalya?? Det er både en skøn og dejlig by, der har det hele. Så den trend må vendes (og forhåbentlig ved at oplyse folk om, hvad de går glip af).

4: Hvilken blog er din yndlingsblog? Årh shit, der fik du mig! Har ingen yndlingsblog for jeg følger en hel del fra ind og udland. Men jeg nyder generelt at læse rejse-, indretnings- og madblogs.

5: Hvor drømmer du om at rejse hen? Må man svare hele verden ? Men en kombineret tur til Miami, Cuba og Dansk Vestindien vil ikke være så tosset.

6: Hvad laver du i fritiden? Øh hvilken fritid?? Træner, skriver, nørder med blog og hygger med hund og familien må være dækkende.

7: Hvordan beskriver din omgangskreds dig som person? Det ved jeg ikke – spørg dem! Alsidig, rummelig, fortravlet er måske nogle af ordene?

8: Hvilken tv-serie er din favorit? Bruger hel ærligt ikke min tid på fjernsyn. Men programmet “Mod fjerne kyster”, der var i flere afsnit, var jeg ret vild med (tæller den som serie?). Lige som en rejseblog – bare i billeder. Love it!!

9: Hvad er dit næste store køb? Har lige fået hundehvalp (og det var stort), så valget er mellem hegn til haven eller en ruskindsjakke.

10: Hvad er dit bedste ferieminde? Lyden af glade børn, der hygger sig ved poolen (og så sommerens udflugt til Adrasan beach var helt uvurderligt)

11: Hvad er dit værste ferieminde? Prøver altid at se det positive, men konkurrerer imellem: a) spritstiv med arbejdskolleger i Lissabon og dertilhørende “udflydende” opførsel eller b) aflysningen af vores fly, så vi kom 2 dage for sent på dette års ferie (vi fandt ud af det 1 dag før afgang).antalya from air

Så var der vist noget om 11 facts om mig selv – here we go:

1: Jeg er et ret så utålmodigt menneske – rummelig, men temmelig utålmodig (nogen vil måske ligefrem kalde det ilter). Jeg tænker at det kommere af at have en popcorn-hjerne som min….

2: Jeg tror på god karma

3: Jeg bliver altid svært begejstret af naturen – kan faktisk ikke undvære den. Især havet. Noget med ro og mindfulness

4: Jeg er enebarn – så start ikke en diskussion med mig (jeg er god til at argumentere)

5: Jeg bliver altid betaget af bjergene i Antalya (og alle andre steder) – ordet “bjergtaget” giver mening 😀

6: Jeg var helt sikker på, at jeg i hvert fald ikke skulle være kæreste med ham der Dennis (som nu er min mand på 17. år ….)

7: Jeg absolut hader rå løg, rå tomater, oliven, rucola og ost = ikke de bedste vilkår i Tyrkiet !!

8: Jeg er lige blevet 40 og livet har aldrig været mere herligt

9: Jeg arbejder (for meget) som sygeplejerske, men ville egentlig gerne have været fotograf, korrespondent eller især journalist (nu ved du så, hvorfor jeg altid skriver så meget …)

10: Jeg har en mening om de fleste ting og har altid noget at sige (jeg undskylder på forhånd mine ofte lange blog-indlæg)

11: jeg drømmer stadig om at flytte til Tyrkiet -nu på 17. år

12: Jeg er ikke god til at overholde regler (f.eks om 11 facts), sååå …. sidste fact er, at jeg ofte slapper af med at planlægge eller lave mad hele dagen

P1030534Nu kommer vi så til det punkt, hvor jeg gerne skulle kunne diske op med 11 blogs, jeg gerne vil nominere, med under 1000 følgere. Dét er faktisk lidt svært, for det første følger jeg flest udenlandske blogs (og tror ikke, at de kan nomineres) og for det andet er det ofte store blogs, der har mange følgere som eks: anneauchokolat, foodfanatic, kirstenskaarup og en hel masse andre, der ikke har med mad at gøre. Så helt 11 har jeg ikke.

Men de blogs, jeg gerne vil nominere til en Liebster award, er nogle blogs,som jeg ofte kigger på med stort begejstring og for at få lidt inspiration og lidt på feel-good kontoen. Det er måske ikke alle, der er berettiget (nogle har måske flere følgere end de 1000, der er reglen – det er ikke altid til at se på bloggen), men gode er de og skal derfor nomineres: rejseblokken, globetrotting.bloggerspoint.dk, mitparis (som jeg virkelig elsker og trevler igennem, hver gang jeg skal til Paris) – alle handler om at rejse og giver gode råd til fede oplevelser,  2verdener ( Esra skriver også om Tyrkiet og det at være i 2 kulturer), wanderings og lavenblog, der begge drives af sindssygt dygtige Celia, Jonathanlindahl om søgeoptimering, unitate.dk der skriver så dejligt nørdet om det at blogge, the sweetspot har jeg fulgt i mange år, da indretning altid har interesseret mig, tantestrejf.dk – der simpelthen har de skønneste kager, som jeg slet ikke tør begynde på selv (heldigvis er hun min veninde, så jeg får indimellem lov til at smage). Jeg læser også ofte Dansk i Tyrkiet og Teatougaard, der begge skriver og lever i meget af det, jeg drømmer om 🙂

Og hvad er det så, jeg gerne vil spørge jer om??

1: Hvordan er vejret udenfor dit vindue lige nu??

2: Hvorfor begyndte du at blogge om netop dit emne??

3: Hvad laver du, når du laver ingenting??

4: Hvor ville du allerhelst rejse hen, hvis budgettet ikke var et issue ?

5: Hvilke 3 naturoplevelser, vil du allerhelst se i hele verdenen?

6: Hvad er det mest underlige, du har spist??

7: Hvad giver blogger-livet dig??

8: Hvem vil du helst rejse med eller lavet en god middag til og hvorfor?

9: Hvem har du sidst givet et kram?

10: Hvad er din livret?

11: Nørder du med andre ting end din blog??