Måske er det lidt tid siden, at du har været her inde på siden? Og det er da også helt okay. Der sker så meget i verden lige nu, som man også skal følge med i. Og så er det jo ikke fordi jeg får postet 3 indlæg hver uge, som det jo nogle gang er tilfældet, Så du er ikke gået glip af det store.

Og dog, for der er alligevel sket lidt ændringer på siden, som du måske ikke rigtig har lagt mærke til (og hvis ikke … så er det vel egentlig kun godt, for så har det måske ikke generet dig meget igen?!).

“Hvad taler konen om” tænker du måske 😉 Og det kan jeg da egentlig godt forstå i så fald. Ikke alle ændringer er sådan lige til at få øje på – og det er netop det jeg vil frem til.

Den sidste måneds tid har jeg brugt tiden på at optimere siden på alle mulige leder og kanter. Først og fremmest så den nu er helt sikker (det kan du se på den låste hængelås helt oppe i URL-linjen, hvor du skriver webadressen). Så har jeg lavet en forårsrengøring derinde, så jeg bl.a. har fået slettet en del ting, som ikke skulle være der, og prøvet at planlægge kategorierne lidt bedre.

Lige dét med kategorierne er rigtig vigtigt og noget jeg ved, at flere af jer har efterspurgt. Så nu skulle det fremover meget gerne bliver noget lettere at finde den rigtige opskrift, du søger efter. Kategorierne er endnu ikke helt på plads, men det kommer de forhåbentlig om en uge eller to.

Det bliver nemmere at finde opskrifterne:

Men indtil videre kan du nemmere finde opskrifterne i eks. baren oppe i toppen af siden. Der kan du klikke på pilen og så ruller dine valgmuligheder ned. Den er stadig lidt forsimplet, men dog bedre end før (hvor der slet ikke var noget 😀 ).

Og så er siden ikke mindst blevet inddelt i en dansk og en engelsk version. Noget jeg har ønsket i virkelig lang tid. Fordelen er jo selvfølgelig, at der ikke kommer helt så mange beskeder om indlæg, hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Ulempen (for mig) er, at det ser ud som om, at jeg ikke skriver helt så meget som før. Det gør jeg, nu bare fordelt på 2 sider.

En “om mig” side er det endelig også blevet til… Ja, det tog mig vist lidt tid haha …

Jeg har stadig mange planer med siden. bl.a. at udseende skal skiftes radikalt og have en hel anden opsætning. Men det er ikke lige nu (for det er pænt dyrt og besværligt). Men det er i støbeskeen. Der er lidt for mange udfordringer og kompromiser med den nuværende løsning, så det er tid til et skifte.

Hele verden er af lave:

Ja, det er der vist et gammelt ordsprog der siger. Og det føles i hvert fald sådan lige nu. Virus og sygdom alle steder, restriktioner og begrænsninger på det meste og frem for alt ingen muligheder for at rejse.

Dét ved jeg, at rigtig mange lider under (ingen sammenligning i øvrigt). Det plejer jo også at være nu, at man så småt begynder at planlægge sommerferien, hvad skal der ske, hvor skal man hen osv osv. Og sådan har vi det også herhjemme – selvom mulighederne i år er mere begrænset grundet en konfirmation, der også lige skal holdes.

Men jeg hører rigtig mange med rejseblogs, der synes, at det ikke er helt så nemt at skrive motiverende posts i disse tider, hvor vi jo endnu ikke ved, hvornår vi må komme ud og rejse igen. Og dét kan jeg egentlig godt følge.

Så er det jo, at jeg er svært glad for, at jeg også har en del opskrifter. For dem har jeg da haft tid til at lave nogle stykker af. Så jeg har en hel masse oppe i ærmet, som jeg bare venter på at få skrevet ned til jer. Så der kommer helt sikkert mere fokus på tyrkiske opskrifter lige i de næste måneder.

Men du kan følge Loveantalya flere steder:

Og så er vi tilbage til, at det er nemmere at finde opskrifterne. Og arbejdet med at gøre bloggen bedre.

For vidste du, at der også er en Facebook side knyttet til hjemmesiden her (det gjorde du sikkert)? Og en Instagram konto? Og for at det ikke skal være løgn, så er der også en Pinterest konto tilknyttet. Hvis ikke du kender til Pinterest, så fungerer den som en slags søgemaskine for billeder og emner. Meget, meget forjættende og en tidsrøver af rang 😀

Så hvis du er interesseret i at holde lidt øje med Loveantalya.com, så er du meget velkommen til at følge med på diverse media. Jeg bruger dem forskelligt, så det er ikke de samme ting du ser. Slet ikke faktisk.

Instagram poster jeg flotte billeder fra Antalya og omegnen og inspiration til steder at tage hen. Der er ikke så mange “familiebilleder” som sådan, fra vores ture uden for Antalya, men det er på overvejelses-stadiet. Men mange stemningsbilleder fra byen, vandet, gaderne og landskabet omkring.

Pinterest finder du nok flest opskrifter og billeder af tyrkisk mad. Opskrifterne er en skønsom blanding af mine egne opskrifter og andres. Så der er alligevel en del gode ideer at hente der fra.

Og så er der endelig Facebook til at holde øje med nye posts og diverse og ellers kan man også tilmelde sig nyhedsbrevet her på siden (som jeg endnu ikke har benyttet så meget).

Hvis du har lyst, kan du finde de forskellige ting her:

Facebook: https://www.facebook.com/loveantalyacom/

Instagram: https://www.instagram.com/myloveantalya/?hl=da (vær opmærksom på at her hedder jeg myloveantalya)

Og Pinterest: https://www.pinterest.dk/loveantalya/

Tilmeldingen til nyhedsbrevet popper op i boksen på siden en gang i mellem.

Jeg ville bliver vildt glad, hvis du har lyst til at tilmelde dig et eller flere steder. Det er bare så fedt og motiverende, at andre kan bruge det man skriver og bruger nærmest al sin tid på. Måske er du lige så glad for Tyrkiet og Antalya som mig? Og bare gerne vil følge med?

Du er i hvert fald velkommen 🙂