lara balik evi - fish

Hos os ELSKER vi fisk. Eller dvs. min datter og vi voksne gør – min søn mener, at han spiser sine venner ;/  Om fiskene i Tyrkiet ikke er venner skal jeg ikke kunne sige, men faktum er at han rent faktisk FORLANGER at komme ned på denne fiske-restaurant hver gang vi er i Antalya. Og vi kan godt forstå ham …!

Hver gang vi er i Antalya er det et fast ritual, at vi skal spise min. en gang eller to på – efter vores hoveder, den bedste fiske-restaurant i Antalya. Og vi er heldige at den ene holder til næsten lige uden for vores dør. Lara Balik Evi har to afdelinger – en i Konyaalti og en i Lara- området. Vi holder fast til på den ved stranden Konyaalti, simpelthen fordi den ligger et stenkast fra vores lejlighed. Vi har kun oplevet god service her og tjenerne kan efterhånden huske os fra år til år. En enkelt gang glemte min søn sin telefon her. Da vi fandt ud af det flere timer efter ringede vi derned og de havde gemt den til os for vi plejede jo at komme tilbage 🙂 Se det er kundeplejer og fremmer besøgsfrekvensen.

Begge restauranter er lige fantastiske – du kan virkelig få ALT hvad hjertet begærer – de har kæmperejer (og jeg mener virkelig kæmpe), hummer, rokke, havbars, tun, ansjoser, makrel og mange, mange flere. Alt sammen lækkert tilberedt og fanget samme morgen. Du kan frit gå ned og vælge din fisk i den store isafkølede montre og kokkene vil gøre deres ypperste for at tilfredsstille dine ønsker. At de så også har et stort rullende bord, hvor du kan vælge de skønneste Meze (små snack-retter med tyrkiske specialiteter) og flere dejlige, forskellige salater, kølige vine og lækkerier gør ikke just oplevelsen dårligere.

Lara Balik Evi udsigt deniz-mahsullu-linguni

Vi har haft mange lykkelige stunder her med god mad og skønt selskab, og det er oftest på denne restaurant, vi mødes med familie eller venner for at nyde maden og udsigten. Fra begge restauranter kan du se frit ud over havet (og hvad er bedre end at spise fisk med duft og udsyn til havet?) og nyde den skønne udsigt. Den bedste udsigt har du dog fra tagterrassen, selvom der også er ganske hyggeligt i haven. Om aftenen er der ekstra hyggeligt med lyden af bølgerne, duften af havet, det tætte mørke og de mange små lamper og pærer, der er så gode til at skabe stemning.

lara balik evi - night

Stedet har også – som et ekstra plus – et rum og en stor legeplads, hvor ungerne frit kan boltre sig under opsyn af fast personale. FÆNOMENALT hvis ikke de kan holde ud at sidde lige så længe som deres forældre. Behøver jeg at sige at det er ret så skønt …?

Hvis du skal holde fest er jeg sikker på at restauranterne også kan klare det, da der kan være op til 300 personer hvert sted.

Du kan finde restauranterne her: Konyaaltı Caddesi Kent Meydanı Arapsuyu – ANTALYA 07070 Antalya, Turkey

Eller her: Lara Balıkevi – Işıklar. Gençlik Mahallesi Tevfik Işık Caddesi No:8 (Atso Tesisleri) / ANTALYA

Du kan også tjekke deres hjemmeside ud her . Eller se anmeldelser på Tripadvisor her (men vær kritisk og tro ikke på alt, hvad de skriver).

Read the article in english her / find artiklen på engelsk her.