Paradise Residence
Paradise Residence

Paradise Residence – bare navnet alene får en til at sænke skuldrene, lukke øjnene og tage en ekstra dyb vejrtrækning. For lyder det ikke ret så skønt at holde ferie i paradis?? Det synes jeg ihvertfald!!

Og vi kommer der gladeligt hvert år – eller det vil sige, vi har kommet der siden lejlighederne blev bygget i 2008. I de sidste 3-4 år har der været et par år, hvor vi ikke har været i Tyrkiet om sommeren – oh ve, oh klage … Men hvis vi havde, havde vi nok også boet i Paradise.

For der er en helt særlig skønhed ved at bo der – midt i den frodigste flotte beplantning. Bebyggelsen er stadig forholdsvis ny og fordi vi kommer der så tit, lægger man stadig mærke til, når der er kommet nye blomster og træer, hvis naboerne er skiftet ud. Ja det er nærmest som et sommerhus, man tit vender tilbage til, selvom det er en lejlighed, vi lejer af bekendte. Paradise Residence er et lejlighedskompleks med 128 boliger, der blev bygget i 2006 og var fra starten meget markant med sine runde facader, store vinduer, frodige beplantning og kæmpestore pools (den ene har olympiske mål, dvs ca 50 meter fra ende til anden). Det ser både spændende og luksuriøst ud, når man holder udenfor og forventningerne til en god ferie stiger kraftigt. Det var ikke det billigste byggeri, da det blev grundlagt, så det var primært turister, der købte lejlighederne, men efterhånden er der også kommet en del lokale til. Og det adder kun til charmen!P1030526Bebyggelsen passer helt perfekt til os – der er store og små lejligheder ( på 80 eller 160 m²), men vi forsøger altid med en af de store – så er der et soveværelse til alle (og endda et ekstra rum), 3 badeværelser og både altaner og terrasser til drinks om aftenen. Ren luksus i vores optik. Der er bare noget dejligt og befriende ved at have plads og ikke skulle kæmpe om liggestolene med 700 andre turister. Der er indkøbsmuligheder lige overfor, mulighed for at hente frisk brød hver dag samt kæmpe stort marked hver tirsdag og lørdag – et fantastisk sted at hente frugt og grønt.bazar

Vi plejer at spise morgenmad og for det meste frokost derhjemme og så går vi ud og spiser aftensmad, hver aften. Der er flere lækre steder lige i nærheden og hvis man lejer en bil er mulighederne endnu flere. Der er ca 800 meter til stranden og godt 4 km ind til det nærmeste indkøbscenter, så selvom man ikke bor i den varme bymidte eller helt op og ned af stranden, er det stadig super skønt.paradise nat

Og hvorfor er det så så fedt at bo her?? Man skal jo trods alt handle og lave mad selv, gøre rent, hænge siden egne håndklæder op, vaske tøj osv (hvis man gider). Jeg kan bedst beskrive det med ordet FRIHED. Du er fri, kan helt selv bestemme over din ferie uden at skæve til spisetider, finde dig i støjende underholdning (eller mennesker du egentlig ikke har noget til fælles med), uden at kæmpe om liggestolene og de bedste pladser ved poolen, hvad der er nu ellers er passende eller ej. Her bestemmer du selv!! Og ungerne kan gå op og se en dvd, slappe af under air-conditionen, gå lidt frem og tilbage, løbe i haven og lede efter små dyr eller hvad der nu lige er spændende, mens du slapper af, hvor du nu vil. Hvis nogen er sultne, tager de bare noget mad i køleskabet og du kan spise hvor du vil (meget modsat de mange populære all-inclusive ophold, hvor du knapt kommer uden for hotellet). Ja, den her form passer os bare rigtig godt.

Det er ikke altid lige nemt at finde et sted at bo, men det her sted kan i hvert fald anbefales og kan lejes gennem her, eller her eller ved at skrive til os!

Read this article in english / læs artiklen på engelsk her